Ugrás az oldal tetejére
Részletes gumi és felni kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Michelin AGILIS+ DT GRNX Nyárigumi termékcsalád

Michelin Agilis+ GRNX: gazdaságos és környezetbarát megoldás kisteherautók számára


A Michelin Agilis+ GRNX egy prémium minőségű nyári gumiabroncs, melyet a gyártóm kisteherautók számára tervezett. Nagy futásteljesítménnyel rendelkező szimmetrikus autógumi, mely a Green-x technológiának köszönhetően nem csak hatékony, de hosszú életű, környezetbarát megoldás is egyben.


A független tesztek szerint kategóriáján belül más abroncsokhoz képest 2 méterrel rövidebb féktávolságot biztosít nedves úton, mely nagyban hozzájárul a biztonságos és kényelmes vezetéshez. A Michelin Agilis+ segítségével elődjéhez képest évente akár 150 liter üzemanyag megtakarítása is lehetséges.


Michelin: minden téren tökéletes minőség, 1889 óta


Ha prémium minőségű gumiabroncsról van szó, sokaknak a Michelin az első márka, ami eszébe jut, és nem véletlenül. Az 1889-ben alakult híres francia gyár ugyanis a legtöbb díjjal kitüntetett gyártók egyike. Ez főként annak köszönhető, hogy a hosszú élettartam, a tökéletes teljesítmény és a maximális biztonság minden Michelin gumi esetében alapvető tulajdonságnak számít.


A gyártó komoly elkötelezettséget mutat az autó- és motorsportok iránt, ez a kötődés pedig leginkább az innovatív technológiák és csúcsteljesítményű gumiabroncsok kifejlesztésében jut kifejezésre. A Michelin kínálatában szinte minden típusú járműre megtalálhatjuk a számunkra ideális, tökéletes nyári gumiabroncsot.

Tekintse meg a Taylor Gumi-és Klímaszerviz Kft. kedvező házhoz szállítási feltételeit, illetve Garanciáit melyet a Michelin autógumi vásárlásra ad.

Lehetőséget biztosítunk személyes vásárlás esetén, hogy a megvásárolt Michelin gumiabroncsot a Gumiszervizünkben felszereljük.

Extra nyitva tartás: március 15-től május 1-ig, majd az őszi szezonban október 15-től december 1-ig.

Érdeklődjön telefonon most:
06 (1) 280 65 67

Törzsvásárlói belépés