Ugrás az oldal tetejére
Részletes gumi és felni kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint


Keresés méret szerint


Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Michelin Alpin A4 GRNX Téligumi termékcsalád

A technológia vívmánya


A Michelin Alpin A4 abroncs a Full Active Tread technológiának köszönhetően jobb fékezést, tapadást és vezetési stabilitást biztosít a legkülönbözőbb útfelületeken is. A modern gumikeverék bármilyen időjárási körülmény között helytáll és nem veszít rugalmasságából. Ennek köszönhető magas vezetési biztonsága is.


A tapadás a téli vezetés egyik legkritikusabb pontja, viszont az Alpin A4 ebben is verhetetlen. Az abroncs úgy kapaszkodik az útba, mintha csak száraz felületen haladna, emellett a féktávolság is jelentősen csökkent az előző modellekhez képest.


Az ökológiai lábnyomnak is kedvez abroncs tulajdonsága


A tervező mérnökök természetesen nem hagyták figyelmen kívül vásárlóik egyik legfontosabb igényét sem, ami az élettartam. A futófelület kopása egyenletesen és lassan következik be, lehetővé téve a paraméterek teljes spektrumának felhasználását az abroncs élettartama alatt.


Az öv ellenáll a mechanikai sérüléseknek is, a csökkentett gördülési ellenállás pedig hatékonyabb üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé. Emellett a Michelin Alpin A4 oldalán egy GREEN X logót is találunk, ez garantálja az energiahatékonyságot. Az Alpin A4 prémium abroncs csak azoknak ajánlott, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni.

Tekintse meg a Taylor Gumi-és Klímaszerviz Kft. kedvező házhoz szállítási feltételeit, illetve Garanciáit melyet a Michelin autógumi vásárlásra ad.

Lehetőséget biztosítunk személyes vásárlás esetén, hogy a megvásárolt Michelin gumiabroncsot a Gumiszervizünkben felszereljük.

Extra nyitva tartás: március 15-től május 1-ig, majd az őszi szezonban október 15-től december 1-ig.

Érdeklődjön telefonon most:
06 (1) 280 65 67

Törzsvásárlói belépés