Ugrás az oldal tetejére
Kérdése van? Ne habozzon!
06 (1) 280 65 67
Információk
Kapcsolat GY.I.K.
Részletes kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés autótípus szerint

Autógumi méretek segédlet

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Michelin Alpin A4 GRNX Téligumi termékcsalád

A technológia vívmánya


A Michelin Alpin A4 abroncs a Full Active Tread technológiának köszönhetően jobb fékezést, tapadást és vezetési stabilitást biztosít a legkülönbözőbb útfelületeken is. A modern gumikeverék bármilyen időjárási körülmény között helytáll és nem veszít rugalmasságából. Ennek köszönhető magas vezetési biztonsága is.


A tapadás a téli vezetés egyik legkritikusabb pontja, viszont az Alpin A4 ebben is verhetetlen. Az abroncs úgy kapaszkodik az útba, mintha csak száraz felületen haladna, emellett a féktávolság is jelentősen csökkent az előző modellekhez képest.


Az ökológiai lábnyomnak is kedvez abroncs tulajdonsága


A tervező mérnökök természetesen nem hagyták figyelmen kívül vásárlóik egyik legfontosabb igényét sem, ami az élettartam. A futófelület kopása egyenletesen és lassan következik be, lehetővé téve a paraméterek teljes spektrumának felhasználását az abroncs élettartama alatt.


Az öv ellenáll a mechanikai sérüléseknek is, a csökkentett gördülési ellenállás pedig hatékonyabb üzemanyag-fogyasztást tesz lehetővé. Emellett a Michelin Alpin A4 oldalán egy GREEN X logót is találunk, ez garantálja az energiahatékonyságot. Az Alpin A4 prémium abroncs csak azoknak ajánlott, akik nem szeretnének kompromisszumot kötni.

Tekintse meg a Taylor Gumi-és Klímaszerviz Kft. kedvező házhoz szállítási feltételeit, illetve Garanciáit melyet a Michelin autógumi vásárlásra ad.

Lehetőséget biztosítunk személyes vásárlás esetén, hogy a megvásárolt Michelin gumiabroncsot a Gumiszervizünkben felszereljük.

Extra nyitva tartás: március 15-től május 1-ig, majd az őszi szezonban október 15-től december 1-ig.

Érdeklődjön telefonon most:
06 (1) 280 65 67

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Törzsvásárlói belépés