Ugrás az oldal tetejére
Részletes gumi és felni kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint


Keresés méret szerint


Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Michelin LATITUDE ALPIN GRNX Téligumi termékcsalád

A Michelin úttörő technológiája


A Michelin Latitude Alpin abroncsok a Stabiligrip technológiával maguk mögé utasítják a versenytársak termékeit. A három különböző kialakítású, nagyon mély és változó szögben elrendezett csövek nagyobb tapadást és jobb stabilitást biztosítanak a hóban. A Stabiligrip technológia gyerekjátékká teszi a veszélyes, csúszós utakon való közlekedést is.


A gyártási folyamatnak köszönhetően az Alpin abroncsok kialakítása környezetbarát. A tisztább nyersanyagok használata kevesebb CO2-kibocsátást eredményez az abroncsok fejlesztése során. A Michelin előkelő helyet vívott ki magának a biztonságos abroncsok listáján, amihez kiváló technológiai tudása segítette hozzá a céget.


Pár szó a Michelinről


A több mint 100 Forma-1 győzelemmel és kétszeres konstruktőri világbajnoki címmel a háta mögött, a Michelin világon az egyik olyan gyártó, mely a legtöbb díjat zsebelte be a királykategóriában. A 2006-os F1-tesztek alatt a BAR Hondával együttműködve soha nem látott, 400 km/h-s sebességgel megdöntötték a gyorsasági rekordot is. Ezekből hamar kiderül, miért is ennyire népszerű a francia gyártó a piacon.


A Michelin abroncsokat világszerte több mint 170 országban értékesítik, ahol már elnyerték a fogyasztók bizalmát. A Michelin a megbízhatóság és bátorság szinonimája. A Michelin mérnökei elkötelezettek az innováció iránt és semmit nem bíznak a véletlenre. Ha te is osztozol ezekben az elvekben, a Michelin a legjobb választás számodra.

Tekintse meg a Taylor Gumi-és Klímaszerviz Kft. kedvező házhoz szállítási feltételeit, illetve Garanciáit melyet a Michelin autógumi vásárlásra ad.

Lehetőséget biztosítunk személyes vásárlás esetén, hogy a megvásárolt Michelin gumiabroncsot a Gumiszervizünkben felszereljük.

Extra nyitva tartás: március 15-től május 1-ig, majd az őszi szezonban október 15-től december 1-ig.

Érdeklődjön telefonon most:
06 (1) 280 65 67

Törzsvásárlói belépés