Ugrás az oldal tetejére
Részletes kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés autótípus szerint

Autógumi méretek segédlet

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Nokian HKPL C3 Téligumi termékcsalád

A Nokian története  


A Nokian Tyres története több mint száz évvel ezelőtt kezdődött, mikor 1898-ban Helsinkiben megalakult a Soumen Gummitehas Osakeyhtiö vállalat. A második világháború sem jelentett akadályt a cég számára, hiszen a gumitermékek gyártására éppen megnőtt a kereslet. Az autógumi gyártása gyorsan fejlődött, mivel 1910-től kezdve az autók száma is gyorsan emelkedett.  


Innováció a biztonság érdekében  


A Nokian WR C3 modell jó tapadást biztosít mély hóban és latyakban is. A téli vezetés kihívásainak tökéletesen ellenáll, biztonságban közlekedhetsz vele a legzordabb körülmények között is. Az erősen agresszív, irányított futófelület mintázata és annak cikk-cakk barázdái tökéletes stabilitást biztosítanak. A Nokian WR C3 abroncsok speciális, kettős acélövet tartalmaznak struktúrájukban, ami megelőzi az idő előtti korróziót és még masszívabbá teszi a modellt.  


A konstrukció emellett nagyon nagy terhelést képes kibírni úgy, hogy a teljesítmény és a vezetési biztonság nem csökken. A modell előnye még a rövidebb féktávolság és a kopásállóság. A gyártás során a speciális Clinch gumikeveréknek köszönhetően a kerékre nehezedő nyomás rugalmas abroncsot eredményez. A fejlesztők kifejezetten ügyeltek arra, hogy a sérülésekkel szemben is ellenálló abroncsot dobjanak piacra. Ha a prémium kategóriát részesíted előnyben, a Nokian mellett nem kell kompromisszumot kötnöd.

Tekintse meg a Taylor Gumi-és Klímaszerviz Kft. kedvező házhoz szállítási feltételeit, illetve Garanciáit melyet a Nokian autógumi vásárlásra ad.

Lehetőséget biztosítunk személyes vásárlás esetén, hogy a megvásárolt Nokian gumiabroncsot a Gumiszervizünkben felszereljük.

Extra nyitva tartás: március 15-től május 1-ig, majd az őszi szezonban október 15-től december 1-ig.

Érdeklődjön telefonon most:
06 (1) 280 65 67

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Törzsvásárlói belépés