Ugrás az oldal tetejére
Kérdése van? Ne habozzon!
06 (1) 280 65 67
Információk
Kapcsolat GY.I.K.
Részletes kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés autótípus szerint

Autógumi méretek segédlet

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Toyo H09 Téligumi termékcsalád

Toyo H09 autógumi minta

Toyo gumiabroncs gyártó weboldala
https://www.toyotires.com/

Toyo Nyárigumi akció

A Toyo Tires története  


A Toyo abroncsgyártó 1945. augusztusában alapították Japánban, Hyogo városában. Az alakulást követően nem sokkal, 1966-ban már Toyo Tire USA Corporation néven az Egyesült Államok területén is terjeszkedni kezdett. 1964. márciusában nyitotta meg a vállalat a Hyogo üzemet, amire a gyors terjeszkedés miatt született igény, nem sokkal később egy másik üzemet is nyitottak Akashiban.  


2001-ben a Toyo Műszaki Központ épületének első alapköveit rakták le, ami a mai napig üzemel és helyet ad a vállalat fejlesztői számára, hogy még jobb minőségű abroncsokat legyenek képesek gyártani.  


A speciális technológia jó teljesítményt nyújt  


A Toyo H09 abroncsok javított gumikeverék vegyülete magas szilícium-dioxid tartalommal bír, ami biztosítja a futófelület blokkjainak rugalmasságát alacsonyabb hőmérsékleten is. Az egyedülálló microbit technológia erős tapadást biztosít hóban is, hiszen a futófelületbe ágyazott dióhéj alakú formák nagyon jól kapaszkodnak a hóba.  


A széles kiürítési hornyok alkalmasak a víz és latyak hatékony elvezetéséhez, így elkerülhető az aquaplaning kockázata. Az abroncs felületei változó kialakítása segíti a hóban és jégen való elindulást, emellett a fékerőt is növeli. A Toyo H09 téli gumik erősített váza tökéletesen alkalmas hosszú távú futásteljesítmény eléréséhez.

Tekintse meg a Taylor Gumi-és Klímaszerviz Kft. kedvező házhoz szállítási feltételeit, illetve Garanciáit melyet a Toyo autógumi vásárlásra ad.

Lehetőséget biztosítunk személyes vásárlás esetén, hogy a megvásárolt Toyo gumiabroncsot a Gumiszervizünkben felszereljük.

Extra nyitva tartás: március 15-től május 1-ig, majd az őszi szezonban október 15-től december 1-ig.

Érdeklődjön telefonon most:
06 (1) 280 65 67

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Törzsvásárlói belépés