Ugrás az oldal tetejére
Részletes gumi és felni kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint


Keresés méret szerint


Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Barum Bravuris 2 Nyárigumi termékcsalád

Barum Bravuris 2 autógumi minta

Barum gumiabroncs gyártó weboldala
http://barum.com

Barum Téligumi akció

A Barum története


A Barum története 1932-ben kezdődött, amikor a Bata cipőgyár, valamint a cseh Rubena és Mitas cég új fejlesztési lehetőségeket keresett és megkezdte a gumiabroncsok gyártását. A Barum név a vállalatok első betűiből származik, ezzel új márkát hozva létre. Az otrokovicei gyár Európa legnagyobb gumiabroncs-gyára. A cseh cég nemcsak személygépkocsikhoz gyárt gumiabroncsokat, hanem teherautókhoz, mezőgazdasági gépekhez és speciális járművekhez is. A cég 1932 óta a Continental német konszernhez tartozik.


Kiváló tulajdonságokkal bír  


A Barum Bravuris 2 a modern szilícium-dioxid gumikeverék segítségével kiválóan alkalmazkodik az útfelülethez és minden körülmények között jó tapadást biztosít. A vezetési hatékonysága magasabb az elődjéhez képest, hiszen a fejlesztők a gumiabroncs alakját és paramétereit hatékonyan optimalizálták. A gyártó nagy figyelmet fordított a jó manőverezhetőség kialakítására, emellett elsődleges céljuk volt a kényelmes vezetési élmény lehetőségének megteremtése is.  


Az abroncs vállán található nagy tömbök rövid féktávolságot és nagyfokú stabilitást eredményeznek. A futófelület kis bemetszései nagy vezetési pontosságot biztosítanak. A Barum Bravuris 2 hosszú élettartamot és egyenletes kopást ígér és mindvégig maximális teljesítményt nyújt. Tökéletes választás olyan sofőrök számára, akik nemcsak a biztonságot, hanem a valódi vezetési élményt is értékelik.

Tekintse meg a Taylor Gumi-és Klímaszerviz Kft. kedvező házhoz szállítási feltételeit, illetve Garanciáit melyet a Barum autógumi vásárlásra ad.

Lehetőséget biztosítunk személyes vásárlás esetén, hogy a megvásárolt Barum gumiabroncsot a Gumiszervizünkben felszereljük.

Extra nyitva tartás: március 15-től május 1-ig, majd az őszi szezonban október 15-től december 1-ig.

Érdeklődjön telefonon most:
06 (1) 280 65 67

Törzsvásárlói belépés