Ugrás az oldal tetejére
Kérdése van? Ne habozzon!
06 (1) 280 65 67
Információk
Kapcsolat GY.I.K.
Részletes kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés autótípus szerint

Autógumi méretek segédlet

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Bridgestone RE050A Nyárigumi termékcsalád

A Bridegstoneról  


A Bridegstone amerikai sikertörténetét a Firestone Tire és a Bridgestone Tire Company Ltd vállalatokra vezethetjük vissza. Sikerük 1988-ban kezdődött, amikor a két cég egyesült, ami ahhoz vezetett, hogy ma a világ legnagyobb abroncsgyártójaként tartják számon. A vállalat első székhelyét 1992-ben alapította meg, Nashville-ben, Tenessee államban.  


A Bridgestone célja, hogy minőségi és környezetbarát termékeket gyártson a fogyasztók számára. Számos környezetvédelmi kutatásban és fejlesztésben vesz részt, hiszen a Bridgestone felelősséget vállalt a biodiverzitás védelméhez való hozzájárulásban. A nagysikerű vállalat igazi csapatjátékos és mindig megbízható termékeket gyárt.  


A teljesítmény az első  


A Bridgestone RE050A nyári gumi megfelel a legigényesebb sofőrök elvárásainak is. A mérnökök úgy tervezték meg, hogy ugyanolyan jó teljesítményt nyújtson szárazon és vizes úton egyaránt. Az abroncs aszimmetrikus profilja nagyon rendkívül jó tapadóképességű vegyületből készül, így izmos autód felett az irányítás minden körülmény között a te kezedben lesz.  


A futófelületen elhelyezkedő középső borda kiegyensúlyozott és reaktív kezelhetőséget tesz lehetővé, hogy manővereid a legprecízebb módon tudd végrehajtani. Az abroncs kifejezetten csendes, így a gördülési zaj nem fog zavarni a vezetésben.  


A futófelület stabilizálása érdekében a Bridgestone RE050A kettős acél övréteggel van felszerelve, ráadásul egy nejlon-menettel is megerősítették. A szövetváz hozzájárul a kanyarokban mutatott nagy stabilitáshoz, emellett az oldalsó hornyok az aquaplaning kockázatát is minimalizálják. A Bridgestone RE050A neked készült, ha maximális teljesítményt vársz el az abroncstól.

Tekintse meg a Taylor Gumi-és Klímaszerviz Kft. kedvező házhoz szállítási feltételeit, illetve Garanciáit melyet a Bridgestone autógumi vásárlásra ad.

Lehetőséget biztosítunk személyes vásárlás esetén, hogy a megvásárolt Bridgestone gumiabroncsot a Gumiszervizünkben felszereljük.

Extra nyitva tartás: március 15-től május 1-ig, majd az őszi szezonban október 15-től december 1-ig.

Érdeklődjön telefonon most:
06 (1) 280 65 67

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Törzsvásárlói belépés