Ugrás az oldal tetejére
Részletes kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés autótípus szerint

Autógumi méretek segédlet

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Bridgestone D-Sport Nyárigumi termékcsalád

A márka gyökerei


A Bridgestone Americas története a Firestone Tire és a Bridgestone Tire Company működésére vezethető vissza. A két vállalat 1988-ban egyesült, mikor a Bridgestone megvásárolta a Firestone vállalatot. Ez az együttműködés a világ legnagyobb gumiabroncs üzemévé alakította a Bridgestone-t, ami ma nemzetközi szinten több mint 50 üzemmel és 55 000 alkalmazottal büszkélkedhet.


A Bridgestone továbbra is elkötelezett amellett, hogy globális vezető szerepet töltsön be a gumiabroncs-technológiában és világszínvonalú szolgáltatást nyújtson. A vállalat kultúrája és küldetése továbbra is az alapító, Shojiro Ishibashi szavaiban gyökerezik, aki szerint a Bridgestone a „kiváló minőségű termékekkel a társadalom szolgálatában".  


Kiváló sport gumi terepjárókhoz  


A Bridgestone D-sport UNI-T technológiával készül, mely pontos kormányzási érzékenységet és kiszámítható kezelhetőséget garantál. Az abroncs tökéletesen irányítható még nedves útfelületen is, emellett megerősített szerkezete hosszú futásteljesítményt ígér. Az abroncsnak vékony aszimmetrikus mintázata van, amely két középső bordát tartalmaz és amiket mindkét oldalon közbenső tömbök szegélyeznek.


Az átlós és hosszanti hornyok, valamint az oldalsó lamellák biztosítják a víz kiürülését, a futófelület kialakítása pedig a tapadást száraz vagy nedves felületeken. Az abroncs belső szerkezete kettős acél-szalaggal van ellátva, hogy ellenálljon a mechanikai sérüléseknek. Egy biztos, a Bridgestone D-sporttal nem tudsz mellé nyúlni.

Tekintse meg a Taylor Gumi-és Klímaszerviz Kft. kedvező házhoz szállítási feltételeit, illetve Garanciáit melyet a Bridgestone autógumi vásárlásra ad.

Lehetőséget biztosítunk személyes vásárlás esetén, hogy a megvásárolt Bridgestone gumiabroncsot a Gumiszervizünkben felszereljük.

Extra nyitva tartás: március 15-től május 1-ig, majd az őszi szezonban október 15-től december 1-ig.

Érdeklődjön telefonon most:
06 (1) 280 65 67

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Törzsvásárlói belépés