Ugrás az oldal tetejére
Kérdése van? Ne habozzon!
06 (1) 280 65 67
Információk
Kapcsolat GY.I.K.
Részletes kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés autótípus szerint

Autógumi méretek segédlet

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Nokian WR D3 Téligumi termékcsalád

A Nokian történelme  


A finn Nokian több mint száz évvel ezelőtt alakult meg, eleinte még csak műszaki gumitermékeket gyártott. Az első abroncsot végül 1925-ben adták ki, Ensio Salmenkallio igazgató vezetésével. A világ első, kifejezetten a téli szezonra szánt abroncsa is az ő nevükhöz fűződik. Ez volt a Haakkapeliitta, ami a finn gyár nemzetközi terjeszkedését is megalapozta. 1960-ban már Európán kívül is nagy népszerűségnek örvendtek a prémium minőségű abroncsok.  


Kiváló alkalmazkodás hideg időben is  


A Nokian WR D3 téli gumi irányított futófelületi mintázata és a barázdák alakjának köszönhetően biztosítja az víz, az iszap és a hó hatékony elvezetését. Ennek köszönhetően az aquaplaning kockázata is minimálisra csökken, ami a biztonságos vezetés egyik záloga. A modellt olyan gumikeverékből gyártják, ami nagyon alacsony hőmérsékelten is rugalmas marad, ezért jóval erősebb tapadást biztosít.  


A gyártáshoz használt vegyület miatt az abroncs könnyebb és tartósabb a hagyományos vegyületeket használó társainál. A tervezők ennek köszönhetően képesek voltak csökkenteni a gördülési ellenállást, ami egyben jobb üzemanyag-hatékonyságot is jelent. A Nokian WR D3 egész élettartama során maximális teljesítményt nyújt és olyan sofőröknek ideális, akik extrém időjárási körülmények között is biztonságban szeretnének utazni.

Tekintse meg a Taylor Gumi-és Klímaszerviz Kft. kedvező házhoz szállítási feltételeit, illetve Garanciáit melyet a Nokian autógumi vásárlásra ad.

Lehetőséget biztosítunk személyes vásárlás esetén, hogy a megvásárolt Nokian gumiabroncsot a Gumiszervizünkben felszereljük.

Extra nyitva tartás: március 15-től május 1-ig, majd az őszi szezonban október 15-től december 1-ig.

Érdeklődjön telefonon most:
06 (1) 280 65 67

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Törzsvásárlói belépés