Ugrás az oldal tetejére
Részletes gumi és felni kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint


Keresés méret szerint


Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Nokian WR D3 Téligumi termékcsalád

A Nokian történelme  


A finn Nokian több mint száz évvel ezelőtt alakult meg, eleinte még csak műszaki gumitermékeket gyártott. Az első abroncsot végül 1925-ben adták ki, Ensio Salmenkallio igazgató vezetésével. A világ első, kifejezetten a téli szezonra szánt abroncsa is az ő nevükhöz fűződik. Ez volt a Haakkapeliitta, ami a finn gyár nemzetközi terjeszkedését is megalapozta. 1960-ban már Európán kívül is nagy népszerűségnek örvendtek a prémium minőségű abroncsok.  


Kiváló alkalmazkodás hideg időben is  


A Nokian WR D3 téli gumi irányított futófelületi mintázata és a barázdák alakjának köszönhetően biztosítja az víz, az iszap és a hó hatékony elvezetését. Ennek köszönhetően az aquaplaning kockázata is minimálisra csökken, ami a biztonságos vezetés egyik záloga. A modellt olyan gumikeverékből gyártják, ami nagyon alacsony hőmérsékelten is rugalmas marad, ezért jóval erősebb tapadást biztosít.  


A gyártáshoz használt vegyület miatt az abroncs könnyebb és tartósabb a hagyományos vegyületeket használó társainál. A tervezők ennek köszönhetően képesek voltak csökkenteni a gördülési ellenállást, ami egyben jobb üzemanyag-hatékonyságot is jelent. A Nokian WR D3 egész élettartama során maximális teljesítményt nyújt és olyan sofőröknek ideális, akik extrém időjárási körülmények között is biztonságban szeretnének utazni.

Tekintse meg a Taylor Gumi-és Klímaszerviz Kft. kedvező házhoz szállítási feltételeit, illetve Garanciáit melyet a Nokian autógumi vásárlásra ad.

Lehetőséget biztosítunk személyes vásárlás esetén, hogy a megvásárolt Nokian gumiabroncsot a Gumiszervizünkben felszereljük.

Extra nyitva tartás: március 15-től május 1-ig, majd az őszi szezonban október 15-től december 1-ig.

Érdeklődjön telefonon most:
06 (1) 280 65 67

Törzsvásárlói belépés