Ugrás az oldal tetejére
Kérdése van? Ne habozzon!
06 (1) 280 65 67
Információk
Kapcsolat GY.I.K.
Részletes kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés autótípus szerint

Autógumi méretek segédlet

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Vredestein Comtrac All season Négyévszakosgumi termékcsalád

Vredestein Comtrac 2 All Season négyévszakos gumi, a kisteherautók megbízható partnere


A Vredestein Comtrac 2 All Season négyévszakos gumi kisteherautókra szabott kiváló teljesítményt és kiemelkedő kényelmet kínál. Száraz és nedves útfelületen is rendkívüli tapadást biztosít, ráadásul a speciális szilika-keveréknek köszönhetően a gördülési ellenállás is 5%-kal javult. Emellett 80 km/h-ás sebességnél a nedves úton mutatott féktávolság 11,7 méterrel lett rövidebb.


A Vredestein Comtrac 2 All Season négyévszakos abroncs új szerkezeti felépítésének köszönhetően nagy terhelés mellett is 10%-kal nagyobb stabilitást mutatott. Ez a négyévszakos abroncs nedves és havas felületen is megőrzi a kiváló teljesítményt és kényelmes vezetési élményt, az év 365 napján.


Vredestein abroncsok: nem csak minőségre, megjelenésre is kiváló


A Vredestein Hollandiából származó, középkategóriás gumiabroncs márka. Az 1900-as évek elejétől, immáron több mint 100 éve alakult, az elmúlt évtizedekben pedig a világ egyik legrégebbi abroncsgyártói között tartják számon.


Abroncsai kiváló minőséget és megbízhatóságot, valamint remek ár-érték arányt képviselnek.A gyártó szoros együttműködést tart fenn a világhírű olasz Giugiaro Design tervezőirodával, melynek köszönhetően gumiabroncsai kiváló választást jelentenek azok számára, akik nem csak jó minőségű, de egyben attraktív megjelenésű gumikat is keresnek járművükre.


A Vredestein abroncsai főként azoknak a sofőröknek ajánlottak, akik járművüket napi szinten használják, ám nem szeretnének prémium árat fizetni gumijaikért, ezért minimális, számukra alig érezhető és észrevehető kompromisszumokat is képesek kötni.

Tekintse meg a Taylor Gumi-és Klímaszerviz Kft. kedvező házhoz szállítási feltételeit, illetve Garanciáit melyet a Vredestein autógumi vásárlásra ad.

Lehetőséget biztosítunk személyes vásárlás esetén, hogy a megvásárolt Vredestein gumiabroncsot a Gumiszervizünkben felszereljük.

Extra nyitva tartás: március 15-től május 1-ig, majd az őszi szezonban október 15-től december 1-ig.

Érdeklődjön telefonon most:
06 (1) 280 65 67

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Törzsvásárlói belépés