Ugrás az oldal tetejére
Részletes gumi és felni kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint


Keresés méret szerint


Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Enliten Turanza Eco
nov. 27

Bridgestone fejlesztés - ENLITEN technológia

A Bridgestone mindig is elkötelezett volt a fejlett megoldások és fenntartható, környezetkímélő közlekedés mellett. Stratégiai partnerével a Volkswagennel közösen fejlesztette ki új, forradalmi megoldását, melyet a Turanza Eco nevű abroncs fejlesztésekor-gyártásakor alkalmaztak.

2020 augusztus óta az európai piacon is elérhető a kifejezetten a Volkswagen Golf 8 számára készített, gyári szerelésű abroncsai, melyek visszatükrözik az új technológia műszaki előnyeit.
A modell csúcstechnológiás tulajdonságait kiegészítve az egyedi tervezésű abroncsokat úgy fejlesztették ki, hogy fokozzák a Golf 8 továbbfejlesztett menetdinamikáját.

A termék jellemzői

A Turanza Eco javítja a jármű kezelhetőségét és menetdinamikáját úgy, hogy kisebb tömegével még a vezetési élményt is fokozza.
 A fejlesztők 20%-al kisebb tömegűre alkották a terméket, amely ezzel új ipari sztenderdet állít fel és komoly kihívás elé állítja a versenytársakat is.
A gördülési ellenállása közel 30%-os mértékben csökkenhet, ez is markáns változás.
 A technológiában ötvözött különleges anyagok és új keverékképző eljárásoknak köszönhetően javult a kopási teljesítmény és a tapadási mutatókat is sikerült szinten tartani.
A gumik nedves tapadási teljesítménye „B” fokozató abroncscímkét kapott, kopási teljesítménye megfelelő.

És ami a cég számára kiemelten fontos jellemző: az abroncs, egyedülállóan környezetkímélő. A technológiának köszönhető kisebb anyagfelhasználás mellett az autók üzemanyag fogyasztásában is javulást eredményezhet a termék, így több szempontból is környezettudatos választás.

 A termék a Volkswagen Golf 8 autó gyári szerelésű abroncsaként 205/55R16 91H Turanza Eco ENLITEN Technology néven érhető el az európai piacon 2020 augusztusa óta.
Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Ezek a legjobb téli gumik 225 50 r17 méretben

2022.12.15

Több szervezet, szaklap is tesztelte már a 225 50 r17 téli gumi kínálatot. A téli gumi minősége nagyban befolyásolja a biztonságos közlekedést, ezért érdemes nagy figyelmet szentelni annak, hogy milyen abroncsokat is vásárolunk meg

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Fókuszban a 225 45 r17 téli gumik

2022.12.14

Széles kínálattal találkozhat az, aki 225 45 r17 téli gumit keres, úgy a prémium, mint a középkategóriás és az olcsó abroncsok között is többfélét találunk ebben a méretben.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Középpontban a 215 65 r16 téli gumik

2022.12.13

A 215 65 r16 téli gumik széles kínálatában olykor nem is olyan könnyű eligazodni. Sok prémium, középkategóriás és olcsó abroncsokat gyártó vállalat is kínál abroncsokat ebben a méretben.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

215 55 r17 téli gumi – itt vannak a legfrissebb teszteredmények

2022.12.12

A 215 55 r17 téli gumi kínálat igen széles, nagyon sok prémium, középkategóriás és olcsó abroncsot találhatunk ebben a méretben. Az Autobild 2022-ben pontosan ebben a méretben tesztelte a téli gumikat, így a végeredményt tanulmányozva igazán hasznos tapasztalatokkal gazdagodhatunk.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Milyen abroncsot vegyünk, ha 215 55 r16 téli gumit keresünk?

2022.12.11

Prémium, középkategóriás és budget kategóriás abroncsból is szép számmal találunk a kínálatban, ha 215 55 r16 téli gumit keresünk. Sokszor nem is olyan könnyű eligazodni ebben a széles kínálatban. Fontos, hogy amikor téli gumit keresünk, megnézzük, hogy milyenek az egyes abroncsokkal kapcsolatban a teszteredmények, de ugyanígy érdemes a vásárlói véleményeket is átolvasni.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Fókuszban a 195 60 r15 téli gumi

2022.12.10

Széles kínálattal találkozhat az, aki 195 60 r15 téli gumi méretben keresgél. Prémium gyártók, középkategóriás abroncsokat és olcsó abroncsokat gyártó vállalatok is kínálnak szép számban ebben a méretben téli gumikat. Hogy melyek a legjobbak?

Törzsvásárlói belépés