Ugrás az oldal tetejére
Részletes kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés autótípus szerint

Autógumi méretek segédlet

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

bridgestone_turanza_6
júl. 13

Bridgestone Turanza 6 - A Bridgestone legújabb nyári gumija

A minőség és a teljesítmény elengedhetetlenek az autógumiabroncsoknál, hiszen az autónk az abroncson keresztül érintkezik az úttal, és egy jól megválasztott, megfelelő minőségű és típusú gumiabronccsal sokat tehetünk a biztonságunkért. A Bridgestone, a világ egyik vezető abroncsgyártó vállalata, ennek tudatában fejlesztette legújabb nyári gumiját, a Bridgestone Turanza 6-ot.

A Bridgestone Turanza 6 fejlesztése

A Turanza 6 fejlesztése során kiemelt figyelmet kapott az európai járművezetők véleménye. A Bridgestone mérnökei széles körű fogyasztói kutatás alapján kaptak visszajelzéseket arról, hogy milyen elvárásaik vannak egy nyári túraabronccsal szemben.


A Bridgestone Turanza 6 a TÜV SÜD független tesztjein is kiemelkedő eredményeket ért el. A nedves úton nyújtott teljesítményével a kategóriájában a legjobbak között szerepel, felülmúlva versenytársait. Kanyarodáskor és egyenes úton is kiváló teljesítményt nyújt, valamint nedves tapadás terén is a legjobbak közé tartozik, amit az EU A-minősítése is alátámaszt.


A Bridgestone Turanza 6 technológiái

A Bridgestone Turanza 6 kiemelkedő helyet foglal el a gyártó abroncspalettáján, mivel olyan innovatív technológiákat alkalmaz, mint az ENLITEN és a TECHSYN. Ezek a szabadalmaztatott megoldások hozzájárulnak a gumiabroncs kiváló futásteljesítményéhez, valamint a jobb üzemanyag- és energiahatékonysághoz.


Emellett a fenntarthatósági szempontokat is szem előtt tartják. A Bridgestone Turanza 6 ezért alkalmas elektromos járművekre is, segítve az akkumulátor élettartamának meghosszabbítását és a teljesítmény optimalizálását. A gumiabroncs kiváló irányíthatóságot, nagyobb kopásállóságot és csökkentett zajszintet kínál, hogy a járművezető kényelmét is szolgálja.


A Bridgestone és a környezettudatosság

A Bridgestone elkötelezett a környezettudatos megoldások iránt, hiszen folyamatosan erősíti a kutatás-fejlesztés folyamatát annak érdekében, hogy még hatékonyabbá és fenntarthatóbbá váljon. Az új Bridgestone Turanza 6 fejlesztése során például kiemelt szerepet kapott a Bridgestone úttörő virtuális abroncsfejlesztési technológiája. Ez lehetővé teszi a digitális abroncsminták létrehozását és tesztelését fejlesztés alatt álló abroncsok esetén, így a mérnökök képesek előre látni, hogy az abroncs hogyan fog teljesíteni különböző körülmények között, még a prototípusok fizikai gyártása előtt. Ez a fenntartható megközelítés a fejlesztési fázisban akár 21%-os nyersanyag- és CO2-kibocsátás-megtakarítást eredményez, valamint 60 000 kilométert és 7,7 tonna CO2-t takarít meg a szabadtéri tesztelés során.


Amikor autóvezetésről van szó, a biztonság az elsődleges szempont. Ezért a Bridgestone folyamatosan dolgozik azon, hogy olyan prémium abroncsokat fejlesszen, amelyek biztonságosak az utakon, ugyanakkor kiváló futásteljesítményt és energiahatékonyságot nyújtanak. A Bridgestone Turanza 6 pontosan ilyen abroncs, amely a legmodernebb technológiákat alkalmazva a vezetők számára biztonságos, fenntartható és hatékony abroncsot kínál még a legnehezebb körülmények között és a legesősebb napokon is.


A Bridgestone Turanza 6 elérhető webshopunkban: VÁSÁRLÁS


Kérdése van? Forduljon kollégáinkhoz bizalommal: KAPCSOLAT


Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Búvárkodástól a gumiiparig: Így kezdte a Pirelli a pályafutását

2023.07.10

A mai világban számos olyan multifunkcionális cég jött már létre, mely arra esküdött fel, hogy jobbnál jobb gumiabroncsok előállításával garantálni tudja az autóvezetők biztonságát az utakon.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6: Prémium nyári autógumi a teljesítmény és hatékonyság jegyében

2023.07.07

Mai blog cikkünkben a Goodyear legújabb autógumiját, a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6-ot mutatjuk be! Ez a kiváló minőségű nyári abroncs a HP-/UHP-szegmensben helyezkedik el, prémium opció a közép- és felsőkategóriás autók számára.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Miért éri meg megvásárolni a Michelin gumiabroncsait?

2023.07.05

Abroncsvásárlás során többféle szempontot is figyelembe kell vennünk ahhoz, hogy olyan gumit vásároljunk végül meg, melyben nem fogunk csalódni még használat során sem.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Laufenn autógumik: Minőség és megbízhatóság

2023.07.03

A megfelelő autógumik kiválasztása nem csak a vezetés biztonságának, hanem a jármű teljesítményének és üzemanyag-hatékonyságának is kulcsfontosságú eleme. Ha minőségi, megbízható és teljesítményorientált gumiabroncsokat keres, a Laufenn márkában garantáltan nem fog csalódni.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Az autógumik története

2023.07.01

Ebben a blog cikkünkben az autógumik történetét foglaljuk össze, és megvizsgáljuk, hogyan váltak azok a modern közlekedés alapvető biztonsági elemeivé.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Hogyan befolyásolja a gumiabroncsok minősége az autó teljesítményét?

2023.06.29

Az autó teljesítménye és biztonsága szempontjából az egyik legfontosabb tényező a megfelelő gumiabroncs kiválasztása és annak megfelelő karbantartása. Az autógumi minősége komoly hatással van az autó tapadására, irányíthatóságára, féktávjára és üzemanyag-hatékonyságára. Nézzük ezeket részletesebben!

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Törzsvásárlói belépés