Ugrás az oldal tetejére
Kérdése van? Ne habozzon!
06 (1) 280 65 67
Információk
Kapcsolat GY.I.K.
Részletes kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés autótípus szerint

Autógumi méretek segédlet

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

teli_gumiabroncsok_vredestein
nov. 08

Hófödte utak és téligumik: Az ideális téli vezetés

A tél beálltával a hóval borított utak és a hideg időjárás számos kihívást jelenthetnek az autóvezetők számára. Azonban nincs ok az aggodalomra, mert a megfelelő téli gumiabroncsok segítségével teljes mértékben élvezhetjük a téli vezetés élményét. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért olyan fontosak a téli gumiabroncsok, és hogyan járulnak hozzá a biztonságos és kellemes téli autózáshoz.

A téli gumiabroncsok alapvető jellemzői


A téli gumiabroncsokat kifejezetten a hideg időjárásra és a hóval borított utakra tervezték. Legfontosabb tulajdonságuk, hogy kiváló tapadást és irányíthatóságot biztosítanak a havas és jeges útfelületeken. Ennek köszönhetően az autók stabilan közlekedhetnek, és a vezető magabiztosan irányíthatja járművét, miközben a hideg körülmények ellenére is megőrzi a tapadást.


A Vredestein téli gumiabroncsok: Biztonság és teljesítmény


A Vredestein egy kiemelkedő téli gumiabroncs-márka, amely a biztonságot és a teljesítményt helyezi előtérbe. A Vredestein téli gumiabroncsai kiválóan teljesítenek a téli időjárás kihívásai között. Ezek a gumiabroncsok speciális mintázattal és keverékkel rendelkeznek, hogy a havas és jeges utakon is kiválóan működjenek.


- Tapadás és vezethetőség: A Vredestein téli gumiabroncsok egyedi mintázata és lamellái biztosítják a kiváló tapadást és vezethetőséget a havas és jeges utakon.

- Nedves útfelületek: A téli gumiabroncsok hatékonyan kezelik a havat és a vizet, így nedves utakon is stabilan közlekedhetünk.

- Hideg hőmérséklet: A Vredestein téli gumiabroncsokat a hideg időjárásra tervezték, így alacsony hőmérsékleten is kiválóan működnek.


Környezetbarát választás


A környezettudatosság egyre fontosabb szerepet játszik az autóiparban. A Vredestein elkötelezett a fenntartható gyártási folyamatok iránt. Ennek eredményeképpen a Vredestein téli gumiabroncsai kevesebb környezeti terhelést okoznak, és hosszabb élettartamúak, ami kevesebb gumiabroncs-hulladékot eredményez.Összefoglalva, a téli gumiabroncsok nemcsak a biztonságot és a vezethetőséget szolgálják télen, hanem hozzájárulnak a kellemes autózási élményhez is. A Vredestein téli gumiabroncsai a biztonság és a teljesítmény szimbólumai a hideg évszakban. Ha még nem váltott téli gumiabroncsokra, itt az ideje, hogy megtalálja a megfelelő Vredestein téli gumiabroncsot a következő szezonra, hogy minden téli utazása kellemes és biztonságos legyen.


Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Goodyear abroncsok: utánozhatatlan minőség több mint egy évszázad óta

2023.11.21

Amikor a gumiabroncsok világáról esik szó, kevés olyan név van, amely olyan mélyen gyökerezik a minőség, megbízhatóság és innováció fogalmában, mint a Goodyear. Több mint egy évszázados múlttal a hátuk mögött, a Goodyear nem csupán egy márka; egy szinonima a folyamatos fejlődésre és a technológiai határok feszegetésére. Ebben a cikkben közelebbről megvizsgáljuk, hogy a Goodyear hogyan vált az egyik legelismertebb és legmegbízhatóbb gumiabroncs-gyártóvá a világon, és hogy milyen újításokkal és technológiákkal alakítja ma is a járműipart.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Goodyear márkák kiemelkedő teljesítménye az ADAC Téliabroncs-tesztjén

2023.11.21

A Goodyear és társult márkái, a Dunlop, a Fulda és a Sava, kiváló eredményeket értek el az ADAC legutóbbi téliabroncs-tesztjén, amely Európa egyik legátfogóbb és legelismertebb abroncs-tesztje. Ez a sikeres szereplés nemcsak a Goodyear innovációs képességét és elkötelezettségét a teljesítmény iránt bizonyítja, hanem azt is, hogy a cég abroncsai minden kategóriában megbízható választást jelentenek a fogyasztók számára.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A négyévszakos gumiabroncsok csodálatos világa és a Top márkák az autotire kínálatában

2023.11.08

A négyévszakos gumiabroncsok egyre népszerűbb választást jelentenek az autósok körében, hiszen sokoldalúságukkal és kiváló teljesítményükkel egész évben megbízható választást kínálnak. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk a négyévszakos gumiabroncsok előnyeit és bemutatjuk a piac legjobb márkáit, amelyeket az Autotire-nél érdemes megvásárolni.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Michelin: A 2023-as téli és 4 évszakos gumiabroncs tesztek királya

2023.11.06

A Michelin gumiabroncsok hosszú évek óta a minőség és a teljesítmény szinonimái. A 2023-as évben azonban a márka különösen kiemelkedően teljesített a legfrissebb téli és 4 évszakos gumiabroncs teszteken. Összesen hat tesztből öt első és egy második helyezést értek el, ami magáért beszél. Nézzük meg közelebbről az eredményeket!

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

ADAC Téli Gumi Teszt 2023: Ki nyújtja a legjobb tapadást?

2023.11.05

A Golf tesztje felfedi, hogy az ADAC gumiabroncs tesztje 2023-ban ünnepli fél évszázados évfordulóját. Ebben az évben az ADAC 16 aktuális 225/45 R17 méretű gumiabroncsot tesztelt a kompakt osztályban, hogy kiderítse, melyik bírja a legjobban a hideg évszak különböző körülményeit.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A MICHELIN CrossClimate 2 SUV győzelme az AUTO BILD 2023-as tesztjén

2023.11.02

Az autózás világában az abroncsok kiválasztása nem kisebb feladat, mint magának az autónak a választása. Egy jó gumiabroncs nem csak a vezetési élményt, de a biztonságot is jelentősen befolyásolja. A 4 évszakos gumik népszerűsége az elmúlt években rohamosan nőtt, hiszen sokak számára ideális megoldást kínálnak a változékony időjárási körülmények között. De vajon melyik a legjobb választás ebben a kategóriában?

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Törzsvásárlói belépés