Ugrás az oldal tetejére
Részletes kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés autótípus szerint

Autógumi méretek segédlet

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

negyevszakos_gumiabroncsok
nov. 06

Michelin: A 2023-as téli és 4 évszakos gumiabroncs tesztek királya

A Michelin gumiabroncsok hosszú évek óta a minőség és a teljesítmény szinonimái. A 2023-as évben azonban a márka különösen kiemelkedően teljesített a legfrissebb téli és 4 évszakos gumiabroncs teszteken. Összesen hat tesztből öt első és egy második helyezést értek el, ami magáért beszél. Nézzük meg közelebbről az eredményeket!

AUTO BILD - SUV 4 Évszakos Teszt 2023


A MICHELIN CrossClimate 2SUV az első helyen végzett ezen a teszten. A száraz fékezési teljesítménye nyári gumi szintű volt, ami 40 km/h sebességről 8,5 méter alatti megállást jelentett. A téli szlalom teszten pedig 62 km/h-s átlagsebességet ért el, ami még a téli gumik átlagát is felülmúlta.


AUTO BILD - 4 Évszakos Teszt 2023


A MICHELIN CrossClimate 2 a 35 vizsgált gumiabroncs közül a legjobbnak bizonyult. Száraz aszfalton 100 km/h sebességről 36 méter alatt állt meg, míg a havas szlalom teszten a téli gumi szintjét hozta. Ugyanezen a teszten a KLEBER Quadraxer 3 a hetedik, míg a BFGoodrich Advantage All Season a kilencedik helyen végzett.


AUTO BILD - Téligumi Teszt 2023


A MICHELIN Pilot Alpin 5 a 54 vizsgált gumiabroncs közül a legjobb lett. Havas úton 50 km/h sebességről 28 méter alatt állt meg, míg száraz aszfalton 100 km/h-ról 34 méter alatt. A vizes kanyarodási teszten pedig 82 km/h-s átlagsebességet ért el.


TYRE REVIEWS - Téligumi Teszt 2023


A TYRE REVIEW Stesztjén is a MICHELIN Pilot Alpin 5 lett a győztes az ellenőrzött 11 gumiabroncs közül. Havas úton 60 km/h sebességről 26 méter alatt állt meg, míg száraz aszfalton 100 km/h-ról 33 méter alatt. A komfort teszten pedig 5/5-ös értékelést kapott.


ADAC Téligumi Teszt 2023 (225/45 R17)


Az ADAC tesztjén a MICHELIN Alpin 6 a második helyen végzett 16 gumiabroncs közül. A kopási teszten 80.000 km-es élettartamot mutatott, ami a legjobb eredmény volt. A futásteljesítmény és az egyensúly terén is a legjobbnak bizonyult.


ADAC Téligumi Teszt 2023 (205/60 R16)


Ezen a teszten a MICHELIN Alpin 6 lett a győztes. Ugyanazokkal a kiváló tulajdonságokkal rendelkezett, mint az előző ADAC teszten: 78.000 km-es élettartam, kiváló futásteljesítmény és a legkiegyensúlyozottabb teljesítmény.Összefoglalva, a Michelin 2023-ban ismét bebizonyította, hogy az egyik legmegbízhatóbb és legteljesítményesebb gumiabroncs-márka a piacon. A részletes teszteredmények alapján is látható, hogy a Michelin gumiabroncsok a legjobb választás a téli és 4 évszakos kategóriában.


Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Goodyear abroncsok: utánozhatatlan minőség több mint egy évszázad óta

2023.11.21

Amikor a gumiabroncsok világáról esik szó, kevés olyan név van, amely olyan mélyen gyökerezik a minőség, megbízhatóság és innováció fogalmában, mint a Goodyear. Több mint egy évszázados múlttal a hátuk mögött, a Goodyear nem csupán egy márka; egy szinonima a folyamatos fejlődésre és a technológiai határok feszegetésére. Ebben a cikkben közelebbről megvizsgáljuk, hogy a Goodyear hogyan vált az egyik legelismertebb és legmegbízhatóbb gumiabroncs-gyártóvá a világon, és hogy milyen újításokkal és technológiákkal alakítja ma is a járműipart.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Goodyear márkák kiemelkedő teljesítménye az ADAC Téliabroncs-tesztjén

2023.11.21

A Goodyear és társult márkái, a Dunlop, a Fulda és a Sava, kiváló eredményeket értek el az ADAC legutóbbi téliabroncs-tesztjén, amely Európa egyik legátfogóbb és legelismertebb abroncs-tesztje. Ez a sikeres szereplés nemcsak a Goodyear innovációs képességét és elkötelezettségét a teljesítmény iránt bizonyítja, hanem azt is, hogy a cég abroncsai minden kategóriában megbízható választást jelentenek a fogyasztók számára.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Hófödte utak és téligumik: Az ideális téli vezetés

2023.11.08

A tél beálltával a hóval borított utak és a hideg időjárás számos kihívást jelenthetnek az autóvezetők számára. Azonban nincs ok az aggodalomra, mert a megfelelő téli gumiabroncsok segítségével teljes mértékben élvezhetjük a téli vezetés élményét. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért olyan fontosak a téli gumiabroncsok, és hogyan járulnak hozzá a biztonságos és kellemes téli autózáshoz.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A négyévszakos gumiabroncsok csodálatos világa és a Top márkák az autotire kínálatában

2023.11.08

A négyévszakos gumiabroncsok egyre népszerűbb választást jelentenek az autósok körében, hiszen sokoldalúságukkal és kiváló teljesítményükkel egész évben megbízható választást kínálnak. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk a négyévszakos gumiabroncsok előnyeit és bemutatjuk a piac legjobb márkáit, amelyeket az Autotire-nél érdemes megvásárolni.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

ADAC Téli Gumi Teszt 2023: Ki nyújtja a legjobb tapadást?

2023.11.05

A Golf tesztje felfedi, hogy az ADAC gumiabroncs tesztje 2023-ban ünnepli fél évszázados évfordulóját. Ebben az évben az ADAC 16 aktuális 225/45 R17 méretű gumiabroncsot tesztelt a kompakt osztályban, hogy kiderítse, melyik bírja a legjobban a hideg évszak különböző körülményeit.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A MICHELIN CrossClimate 2 SUV győzelme az AUTO BILD 2023-as tesztjén

2023.11.02

Az autózás világában az abroncsok kiválasztása nem kisebb feladat, mint magának az autónak a választása. Egy jó gumiabroncs nem csak a vezetési élményt, de a biztonságot is jelentősen befolyásolja. A 4 évszakos gumik népszerűsége az elmúlt években rohamosan nőtt, hiszen sokak számára ideális megoldást kínálnak a változékony időjárási körülmények között. De vajon melyik a legjobb választás ebben a kategóriában?

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Törzsvásárlói belépés