Ugrás az oldal tetejére
Kérdése van? Ne habozzon!
06 (1) 280 65 67
Információk
Kapcsolat GY.I.K.
Részletes kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés autótípus szerint

Autógumi méretek segédlet

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Alloy
dec. 29

Népszerű felni gyártók

Ebben az írásban néhány nevesebb, megbízhatóbb és jó minőséget képviselő könnyűfém felni gyártót mutatunk be a vásárlás során könnyebben meghozható helyes döntés érdekében.


Rial könnyűfém felnik

 
    Az immár több mint 30 éve működő alufelni gyártó a felniipar egyik vezető gyártója, akik saját maguk számára is folyamatosan új elvárásokat támasztanak mind a tervezés, mind a fejlesztések, mind a gyártási folyamatok terén. Nemzetközi hírnevüket még az önálló Formula 1 Team csapatukkal alapozták meg.
   A Rial elsődleges célja, hogy mindig aktívan részt vegyen az aktuális könnyűfém felni trendek alakításában.
   Az összes kerékötvözetüket FEM teszteléssel fejlesztik ki a maximális tartósság és az optimális súly érdekében, biztosítva, hogy a Rial felnijei soha ne növeljék a jármű súlyát. A német gyártó mindenben megfelel a nagyon szigorú az ISO TS 16949:2002, valamint a DIN EN ISO 9001:2008 minőségbiztosítási követelményeknek.
 

Stilauto Alloy Wheels

 
    A Stilauto könnyűfém felni gyártót 1964-ban alapította Vittorio Pezzoni. 1981-ben a gyártó egy modern 15.000 m2-es üzembe költözött át, ahol minden egyes felnit röntgensugarakkal ellenőriznek a TÜV követelményei szerint.
   A cég világszinten is rendkívül jól felszerelt laboratóriummal rendelkezik, továbbá mindig a legújabb generációs gépekkel, robotgyártóegységekkel készítik magas minőségű alufelnijeiket. A festőlánc teljesen automatizált, a kerekeket só- és savállósággal kezelik.
   Természetes, hogy egy ilyen hírű gyártó is megfelel az ISO 9001:2000 szabványnak. A Stilauto erőssége a minőség és formaterv, évente több, mint 60 000 könnyűfém felnit dobnak piacra világszerte.
 

TSW könnyűfém felni


    A TSW egyike a világ egyik legrégebbi könnyűfém ötvözetű felniket gyártó vállalatainak, melyet az egykori Formula 1-es versenyző, Eddie Keizan alapított a 1960-as években.
   A TSW alapfilozófiája, hogy nem számít milyen gyors vagy ma, holnap még gyorsabb és jobb lehetsz, ennek megfelelően fejleszti felnijeit és gyártási technológiáját is.
   A tervezés és a dizájn az olasz szenvedélyességet hivatott tükrözni, míg a minőség és pontosság tekintetében a gyártó szinte rögeszmésen a biztonságot hangsúlyozza. A TSW rendkívül széles kínálattal rendelkezik, a klasszikus 5 küllős felnik számtalan változatától a többküllős agresszívan extravagáns változatokig.
 

Sparco felnik


    Az autó motorsport két legismertebb nevének társulásának eredményeként az OZ Racing és a Sparco egy új kollekciót hozott létre speciális ötvözetekből készítve, a olasz dizájn hangsúlyos alkalmazásával.
   Természetesen a minőségi anyagok és az OEM gyártás technológiák elengedhetetlen részei az exkluzív sorozatnak, melyek TÜV minőség ellenőrzött felnik homologizált versenypályás használati engedéllyel.
   Ha valaki a legfrissebb könnyűfém felni dizájn felől érdeklődik, nem is kell tovább mennie a Sparco felnijeinél, melyek lényegében minden igényt kielégítenek. Az OZ Racing-től már ismert magas minőséggel, az első osztályú kidolgozással és festéssel.
Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Goodyear márkák kiemelkedő teljesítménye az ADAC Téliabroncs-tesztjén

2023.11.21

A Goodyear és társult márkái, a Dunlop, a Fulda és a Sava, kiváló eredményeket értek el az ADAC legutóbbi téliabroncs-tesztjén, amely Európa egyik legátfogóbb és legelismertebb abroncs-tesztje. Ez a sikeres szereplés nemcsak a Goodyear innovációs képességét és elkötelezettségét a teljesítmény iránt bizonyítja, hanem azt is, hogy a cég abroncsai minden kategóriában megbízható választást jelentenek a fogyasztók számára.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Goodyear abroncsok: utánozhatatlan minőség több mint egy évszázad óta

2023.11.21

Amikor a gumiabroncsok világáról esik szó, kevés olyan név van, amely olyan mélyen gyökerezik a minőség, megbízhatóság és innováció fogalmában, mint a Goodyear. Több mint egy évszázados múlttal a hátuk mögött, a Goodyear nem csupán egy márka; egy szinonima a folyamatos fejlődésre és a technológiai határok feszegetésére. Ebben a cikkben közelebbről megvizsgáljuk, hogy a Goodyear hogyan vált az egyik legelismertebb és legmegbízhatóbb gumiabroncs-gyártóvá a világon, és hogy milyen újításokkal és technológiákkal alakítja ma is a járműipart.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Hófödte utak és téligumik: Az ideális téli vezetés

2023.11.08

A tél beálltával a hóval borított utak és a hideg időjárás számos kihívást jelenthetnek az autóvezetők számára. Azonban nincs ok az aggodalomra, mert a megfelelő téli gumiabroncsok segítségével teljes mértékben élvezhetjük a téli vezetés élményét. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, miért olyan fontosak a téli gumiabroncsok, és hogyan járulnak hozzá a biztonságos és kellemes téli autózáshoz.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A négyévszakos gumiabroncsok csodálatos világa és a Top márkák az autotire kínálatában

2023.11.08

A négyévszakos gumiabroncsok egyre népszerűbb választást jelentenek az autósok körében, hiszen sokoldalúságukkal és kiváló teljesítményükkel egész évben megbízható választást kínálnak. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk a négyévszakos gumiabroncsok előnyeit és bemutatjuk a piac legjobb márkáit, amelyeket az Autotire-nél érdemes megvásárolni.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Michelin: A 2023-as téli és 4 évszakos gumiabroncs tesztek királya

2023.11.06

A Michelin gumiabroncsok hosszú évek óta a minőség és a teljesítmény szinonimái. A 2023-as évben azonban a márka különösen kiemelkedően teljesített a legfrissebb téli és 4 évszakos gumiabroncs teszteken. Összesen hat tesztből öt első és egy második helyezést értek el, ami magáért beszél. Nézzük meg közelebbről az eredményeket!

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

ADAC Téli Gumi Teszt 2023: Ki nyújtja a legjobb tapadást?

2023.11.05

A Golf tesztje felfedi, hogy az ADAC gumiabroncs tesztje 2023-ban ünnepli fél évszázados évfordulóját. Ebben az évben az ADAC 16 aktuális 225/45 R17 méretű gumiabroncsot tesztelt a kompakt osztályban, hogy kiderítse, melyik bírja a legjobban a hideg évszak különböző körülményeit.

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Törzsvásárlói belépés