Részletes gumi és felni kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Alloy
dec. 29

Népszerű felni gyártók

Ebben az írásban néhány nevesebb, megbízhatóbb és jó minőséget képviselő könnyűfém felni gyártót mutatunk be a vásárlás során könnyebben meghozható helyes döntés érdekében.


Rial könnyűfém felnik

 
    Az immár több mint 30 éve működő alufelni gyártó a felniipar egyik vezető gyártója, akik saját maguk számára is folyamatosan új elvárásokat támasztanak mind a tervezés, mind a fejlesztések, mind a gyártási folyamatok terén. Nemzetközi hírnevüket még az önálló Formula 1 Team csapatukkal alapozták meg.
   A Rial elsődleges célja, hogy mindig aktívan részt vegyen az aktuális könnyűfém felni trendek alakításában.
   Az összes kerékötvözetüket FEM teszteléssel fejlesztik ki a maximális tartósság és az optimális súly érdekében, biztosítva, hogy a Rial felnijei soha ne növeljék a jármű súlyát. A német gyártó mindenben megfelel a nagyon szigorú az ISO TS 16949:2002, valamint a DIN EN ISO 9001:2008 minőségbiztosítási követelményeknek.
 

Stilauto Alloy Wheels

 
    A Stilauto könnyűfém felni gyártót 1964-ban alapította Vittorio Pezzoni. 1981-ben a gyártó egy modern 15.000 m2-es üzembe költözött át, ahol minden egyes felnit röntgensugarakkal ellenőriznek a TÜV követelményei szerint.
   A cég világszinten is rendkívül jól felszerelt laboratóriummal rendelkezik, továbbá mindig a legújabb generációs gépekkel, robotgyártóegységekkel készítik magas minőségű alufelnijeiket. A festőlánc teljesen automatizált, a kerekeket só- és savállósággal kezelik.
   Természetes, hogy egy ilyen hírű gyártó is megfelel az ISO 9001:2000 szabványnak. A Stilauto erőssége a minőség és formaterv, évente több, mint 60 000 könnyűfém felnit dobnak piacra világszerte.
 

TSW könnyűfém felni


    A TSW egyike a világ egyik legrégebbi könnyűfém ötvözetű felniket gyártó vállalatainak, melyet az egykori Formula 1-es versenyző, Eddie Keizan alapított a 1960-as években.
   A TSW alapfilozófiája, hogy nem számít milyen gyors vagy ma, holnap még gyorsabb és jobb lehetsz, ennek megfelelően fejleszti felnijeit és gyártási technológiáját is.
   A tervezés és a dizájn az olasz szenvedélyességet hivatott tükrözni, míg a minőség és pontosság tekintetében a gyártó szinte rögeszmésen a biztonságot hangsúlyozza. A TSW rendkívül széles kínálattal rendelkezik, a klasszikus 5 küllős felnik számtalan változatától a többküllős agresszívan extravagáns változatokig.
 

Sparco felnik


    Az autó motorsport két legismertebb nevének társulásának eredményeként az OZ Racing és a Sparco egy új kollekciót hozott létre speciális ötvözetekből készítve, a olasz dizájn hangsúlyos alkalmazásával.
   Természetesen a minőségi anyagok és az OEM gyártás technológiák elengedhetetlen részei az exkluzív sorozatnak, melyek TÜV minőség ellenőrzött felnik homologizált versenypályás használati engedéllyel.
   Ha valaki a legfrissebb könnyűfém felni dizájn felől érdeklődik, nem is kell tovább mennie a Sparco felnijeinél, melyek lényegében minden igényt kielégítenek. Az OZ Racing-től már ismert magas minőséggel, az első osztályú kidolgozással és festéssel.
Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Három kifogástalan felni készítő

2018.01.15

Amennyiben alu, illetőleg könnyűfém felnit szeretnénk vásárolni, elsőre talán kaotikusnak tűnhet az interneten szembejövő hatalmas választék, így talán érdemes néhány megbízhatóbb és nevesebb gyártóról információt közölni időről időre.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Kleber kiváló téli gumija, a Krisalp HP3

2018.01.10

A francia Kleber már jó pár éve a Michelin kötelékébe tartozik, és bár nem a cégóriás vezető márkája, de helyzetéhez képest meglepően jó minőségű gumiabroncsokat készít, amelyek talán a legjobb ár/érték aránnyal rendelkeznek az európai piacon. Az ADAC 2017-es 195/65 R15 méretű téli gumi tesztjén harmadik helyezést ért el, maga mögé utasítva számos prémium gyártó termékét, köztük az anyacég gyártmányát, a Michelin Alpin 5-öst is.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Három kiváló felnigyártó

2018.01.08

A méltán híres BBS könnyűfém felni gyártót az autóversenyekhez és a tökéletességhez kötődő szenvedély jellemzi legjobban, ez a két esszenciális szál, melyen a vállalat történelme áthalad.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Goodyear UltraGrip Performance Gen 1 téligumi

2018.01.02

A Goodyear gumiabroncs gyártó a rendkívül sikeres és díjnyertes UltraGrip 8 Performance téli gumiabroncsát váltotta az új generációs UltraGrip Performance Gen 1 téli gumival. A Goodyear szerint ez az új modell még tovább fejleszti az neves előd egyébként is kiváló és kiegyensúlyozott téli tapadási tulajdonságait.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Neves könnyűfém felni gyártók

2017.12.22

Könnyűfém felni, illetve alu felni vásárlás előtt soha nem árthat némi információ a Magyarországon is elérhető nevesebb és megbízhatóbb gyártókról. Az alábbiakban négy meglehetősen híres felni gyártót ismertetünk rövidebb formában.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Rendkívül sikeres az új Dunlop Winter Sport 5 SUV téli gumi

2017.12.20

A Dunlop gyár új terméke a Dunlop Winter Sport 5 SUV komoly sikereket ért el a különböző szaklapok és az ADAC idei, 2017-es tesztjein is. A német autóklub tesztjén első helyezést ért el a 215 mm-es szélességű méretben, az AutoBild és a SuperCars szaklapok tesztjén szintén maga mögé utasított minden prémium márkát, az Auto Motor und Sport magazin, valamint az Auto Zeitung megadta számára a 'nagyon ajánlott' minősítést.

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Kövessen minket Google+ -on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Viszonteladói belépés