Részletes gumi és felni kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Alloy
dec. 29

Népszerű felni gyártók

Ebben az írásban néhány nevesebb, megbízhatóbb és jó minőséget képviselő könnyűfém felni gyártót mutatunk be a vásárlás során könnyebben meghozható helyes döntés érdekében.


Rial könnyűfém felnik

 
    Az immár több mint 30 éve működő alufelni gyártó a felniipar egyik vezető gyártója, akik saját maguk számára is folyamatosan új elvárásokat támasztanak mind a tervezés, mind a fejlesztések, mind a gyártási folyamatok terén. Nemzetközi hírnevüket még az önálló Formula 1 Team csapatukkal alapozták meg.
   A Rial elsődleges célja, hogy mindig aktívan részt vegyen az aktuális könnyűfém felni trendek alakításában.
   Az összes kerékötvözetüket FEM teszteléssel fejlesztik ki a maximális tartósság és az optimális súly érdekében, biztosítva, hogy a Rial felnijei soha ne növeljék a jármű súlyát. A német gyártó mindenben megfelel a nagyon szigorú az ISO TS 16949:2002, valamint a DIN EN ISO 9001:2008 minőségbiztosítási követelményeknek.
 

Stilauto Alloy Wheels

 
    A Stilauto könnyűfém felni gyártót 1964-ban alapította Vittorio Pezzoni. 1981-ben a gyártó egy modern 15.000 m2-es üzembe költözött át, ahol minden egyes felnit röntgensugarakkal ellenőriznek a TÜV követelményei szerint.
   A cég világszinten is rendkívül jól felszerelt laboratóriummal rendelkezik, továbbá mindig a legújabb generációs gépekkel, robotgyártóegységekkel készítik magas minőségű alufelnijeiket. A festőlánc teljesen automatizált, a kerekeket só- és savállósággal kezelik.
   Természetes, hogy egy ilyen hírű gyártó is megfelel az ISO 9001:2000 szabványnak. A Stilauto erőssége a minőség és formaterv, évente több, mint 60 000 könnyűfém felnit dobnak piacra világszerte.
 

TSW könnyűfém felni


    A TSW egyike a világ egyik legrégebbi könnyűfém ötvözetű felniket gyártó vállalatainak, melyet az egykori Formula 1-es versenyző, Eddie Keizan alapított a 1960-as években.
   A TSW alapfilozófiája, hogy nem számít milyen gyors vagy ma, holnap még gyorsabb és jobb lehetsz, ennek megfelelően fejleszti felnijeit és gyártási technológiáját is.
   A tervezés és a dizájn az olasz szenvedélyességet hivatott tükrözni, míg a minőség és pontosság tekintetében a gyártó szinte rögeszmésen a biztonságot hangsúlyozza. A TSW rendkívül széles kínálattal rendelkezik, a klasszikus 5 küllős felnik számtalan változatától a többküllős agresszívan extravagáns változatokig.
 

Sparco felnik


    Az autó motorsport két legismertebb nevének társulásának eredményeként az OZ Racing és a Sparco egy új kollekciót hozott létre speciális ötvözetekből készítve, a olasz dizájn hangsúlyos alkalmazásával.
   Természetesen a minőségi anyagok és az OEM gyártás technológiák elengedhetetlen részei az exkluzív sorozatnak, melyek TÜV minőség ellenőrzött felnik homologizált versenypályás használati engedéllyel.
   Ha valaki a legfrissebb könnyűfém felni dizájn felől érdeklődik, nem is kell tovább mennie a Sparco felnijeinél, melyek lényegében minden igényt kielégítenek. Az OZ Racing-től már ismert magas minőséggel, az első osztályú kidolgozással és festéssel.
Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Kleber Dynaxer HP3 nyári gumi ADAC 2018 teszteredményei

2018.03.20

A francia Kleber gumigyártó már több, mint 100 éve foglalkozik gumiipari termékek gyártásával, és 1981 óta a világ egyik legjobb és legnagyobb gumiabroncs gyártója, a Michelin a többségi részvényese a cégnek.
És bár a Kleber középkategóriás gumiabroncsként van számon tartva, az ADAC 2018-as nyári gumi tesztjén a 175/65 R14 T méretben három világelső prémium gyártó, a Pirelli, a Continental és a Goodyear termékét utasította maga mögé, ezzel is bizonyítva, hogy a középkategóriás valamivel olcsóbb abroncsok is tudnak olyan tapadási teljesítményeket biztosítani, amelyeket elvileg a prémium abroncsok sajátosságainak tartanak.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Részletek a Continental ContiPremiumContact 5 nyári gumiról

2018.03.18

A Continental német gumiipari óriás portfóliójában rendkívül sikeres a ContiPremiumContact nyári gumi sorozat, amelynek ötödik tagja most az idei ADAC nyári gumi teszten a harmadik helyezést érte el a 205/55 R16 V méretben.
A Continental ContiPremiumContact 5 nyári gumi azonak ajánlható, akik a kiemelkdő minőséget és a folyamatosan rendelkezésre álló optimális teljesítményt keresik. Ez a modell a gépjárművek széles skálájához illeszkedik, és a mindennapi közúti forgalomban is élvezhetővé teszi a vezetést.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Dunlop Street Response 2 prémium nyári gumi

2018.03.15

Az ADAC (a német autóklub) 2018-as nyári gumi tesztjén harmadik helyen végzett a Dunlop kiváló minőségű nyári gumija, a Street Response 2 a 175/65 R14-es méretben. A Dunlop már 1888 óta van a gumigyártás élvonalában, a világ egyik legismertebb gumi ipari vállalata, és bár a Goodyear tulajdonában van jelenleg, mégis számtalan teszten utasította már maga mögé annak termékeit, mint ahogy az az idei ADAC nyári gumi teszten is történt.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Bridgestone Turanza T001 EVO második lett az ADAC 2018-as nyári gumi tesztjén

2018.03.10

Az ADAC 2018-as nyári gumi tesztjén a 205/55 R16 méretben második legjobb nyári abroncsnak értékelte a Bridgestone Turanza T001 EVO-t. A japán gyártó már elég rég kinőtte magát, hogy a világ egyik legjobb prémium gumiabroncsokat gyártó vállalata legyen, így mondhatnánk nem meglepő a kiváló szereplése a német autóklub tesztjén.
De ma már olyan nagy a verseny a nyári gumik piacán, és olyan új és hatékony fejlesztések történnek, hogy sok esetben még a közép kategóriás gumik is az élre tudnak kerülni.
Miben olyan jó a Bridgestone terméke?

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Semperit Comfort Life 2 nyári gumi

2018.03.09

Az osztrák Semperit immár 1906 óta gyárt autó gumiabroncsokat ezen a néven, 1985-ben a Ccontinental és a Semperit európai gumigyár egybeolvadt, és továbbra is megtartva saját nevét forgalmazza kiváló minőségű termékeit.
A Semperit Comfort Life 2 a hasonló nevű előző nyári gumi típust váltotta le, és kiegyensúlyozott tapadási teljesítményeivel hamar hírnevet szerzett magának.
A 2018-as ADAC nyári gumi teszten a Comfort Life 2 több prémium kategóriás nagy nevű gumiabroncsot utasított maga mögé, és a második helyen végzett.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A japán Falken Sincera SN832 Ecorun nyári gumi

2018.03.07

A japán Falken gumigyártó 2014-ben egyszer már elhozta az első helyet a Sincera SN832 Ecorun gumiabronccsal az ADAC nyári gumi tesztjén, most 2018-ban sikerült megismételni ezt a sikert a 175/65 R14 T méretben.

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Kövessen minket Google+ -on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Viszonteladói belépés