Részletes gumi és felni kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Falken
márc. 07

A japán Falken Sincera SN832 Ecorun nyári gumi

A japán Falken gumigyártó 2014-ben egyszer már elhozta az első helyet a Sincera SN832 Ecorun gumiabronccsal az ADAC nyári gumi tesztjén, most 2018-ban sikerült megismételni ezt a sikert a 175/65 R14 T méretben.

A sikeres nyári gumi most nano technológiát használó 4D fejlesztésekkel és teljesen új szilícium-dioxid gumikeverékkel ellátva jelentkezik a kiváló minőséget kereső európai autótulajdonosok számára.
 


A Sincera SN832 Ecorun nyári gumi száraz tulajdonságai


A Falken tesztgyőztes nyári gumija egészen magas szintű teljesítményeket nyújt a száraz útfelületeken való használat közben. A legnagyobb erőssége az vezetés közbeni kontrollálhatóság és mindig kiszámítható magatartás, mely az irányíthatóság olyan optimális kombinációját nyújtja, ami jelenleg szokatlan az európai piacon.
Ezután kell megemlítenünk a vezetési biztonság és stabilitás szintén rendkívül kiváló teljesítményeit, valamint a rendkívül rövid fékutat, minek köszönhetően a vezető folyamatosan biztonságos körülmények között használhatja járművét.
Ezt a modellt a világ egyik legfejlettebb tervezőközpontjában tervezték. A modern formatervezési és gyártási technológiák lehetővé tették a gyártó számára, hogy alacsony gördülési ellenállással és rövid féktávolsággal rendelkező gumiabroncsot hozzon létre.A Sincera SN832 Ecorun nyári gumi nedves felületi tulajdonságai

 

Az Európában kötelező gumiabroncs címkén és a teszteken is nagy súlyozással szerepel a nyári gumik nedves felületeken mutatott teljesítményei, különösen a fékezési hatékonyság.
Nos a japán Falken abroncsa a top kategóriában van rendkívül rövid fékútjával, az európai gumiabroncs címkén is a legtöbb méretben megkapta az 'A' jelölést.
Az aquplaning tulajdonságok közül az egyenes úton mért ellenállás kiváló, a keresztirányú pedig a legjobbak között van. A nedves úton való kanyarodás és az oldalvezető erőkkel szembeni ellenállás is nagyon magas fokú.
 


Egyéb fontos tudnivalók


A zaj és a komfort tekintetében nem könnyű megfelelni a nagy elvárásoknak, az európai gumiabroncs címkén még a közepes eredményeket is csak a legjobb abroncsok képesek elérni. A Falken Sincera SN832 Ecorun nyári gumi a belső zajmérések során a közepes eredményt ért el, míg a külső mérések egy kicsit gyengébb eredményt mutattak. Mindent összevetve azonban ezek az eredmények a legjobbak között vannak.
Az új szilika gumikeveréknek köszönhetően a SN832 Ecorun nyári gumi esetében sikerült egy nagyon alacsony gördülési ellenállást elérni, így a gumiabroncs ajánlható azoknak is, akiknek nagyon fontos az üzemanyag megtakarítás szempontja.
Az alacsony gördülési ellenállás és az új fejlesztésű mintázat másik előnye a futásteljesítmény megnövekedése, amely egyrészt anyagi megtakarítást jelent, másrészt a környezetvédelmet fontosnak tartó autósok is elégedettek lehetnek vele.
A japán gyártó verseny gumiabroncsait számos sportesemény résztvevői használják, köztük a Formula Drift Series, az American Le Mans Series ALMS, a British Drift Championship és a D1 Grand Prix. Ez is bizonyítja e márka által fejlesztett gumiabroncsok kiváló minőségét.
Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Kleber Dynaxer HP3 nyári gumi ADAC 2018 teszteredményei

2018.03.20

A francia Kleber gumigyártó már több, mint 100 éve foglalkozik gumiipari termékek gyártásával, és 1981 óta a világ egyik legjobb és legnagyobb gumiabroncs gyártója, a Michelin a többségi részvényese a cégnek.
És bár a Kleber középkategóriás gumiabroncsként van számon tartva, az ADAC 2018-as nyári gumi tesztjén a 175/65 R14 T méretben három világelső prémium gyártó, a Pirelli, a Continental és a Goodyear termékét utasította maga mögé, ezzel is bizonyítva, hogy a középkategóriás valamivel olcsóbb abroncsok is tudnak olyan tapadási teljesítményeket biztosítani, amelyeket elvileg a prémium abroncsok sajátosságainak tartanak.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Részletek a Continental ContiPremiumContact 5 nyári gumiról

2018.03.18

A Continental német gumiipari óriás portfóliójában rendkívül sikeres a ContiPremiumContact nyári gumi sorozat, amelynek ötödik tagja most az idei ADAC nyári gumi teszten a harmadik helyezést érte el a 205/55 R16 V méretben.
A Continental ContiPremiumContact 5 nyári gumi azonak ajánlható, akik a kiemelkdő minőséget és a folyamatosan rendelkezésre álló optimális teljesítményt keresik. Ez a modell a gépjárművek széles skálájához illeszkedik, és a mindennapi közúti forgalomban is élvezhetővé teszi a vezetést.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Dunlop Street Response 2 prémium nyári gumi

2018.03.15

Az ADAC (a német autóklub) 2018-as nyári gumi tesztjén harmadik helyen végzett a Dunlop kiváló minőségű nyári gumija, a Street Response 2 a 175/65 R14-es méretben. A Dunlop már 1888 óta van a gumigyártás élvonalában, a világ egyik legismertebb gumi ipari vállalata, és bár a Goodyear tulajdonában van jelenleg, mégis számtalan teszten utasította már maga mögé annak termékeit, mint ahogy az az idei ADAC nyári gumi teszten is történt.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Bridgestone Turanza T001 EVO második lett az ADAC 2018-as nyári gumi tesztjén

2018.03.10

Az ADAC 2018-as nyári gumi tesztjén a 205/55 R16 méretben második legjobb nyári abroncsnak értékelte a Bridgestone Turanza T001 EVO-t. A japán gyártó már elég rég kinőtte magát, hogy a világ egyik legjobb prémium gumiabroncsokat gyártó vállalata legyen, így mondhatnánk nem meglepő a kiváló szereplése a német autóklub tesztjén.
De ma már olyan nagy a verseny a nyári gumik piacán, és olyan új és hatékony fejlesztések történnek, hogy sok esetben még a közép kategóriás gumik is az élre tudnak kerülni.
Miben olyan jó a Bridgestone terméke?

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Semperit Comfort Life 2 nyári gumi

2018.03.09

Az osztrák Semperit immár 1906 óta gyárt autó gumiabroncsokat ezen a néven, 1985-ben a Ccontinental és a Semperit európai gumigyár egybeolvadt, és továbbra is megtartva saját nevét forgalmazza kiváló minőségű termékeit.
A Semperit Comfort Life 2 a hasonló nevű előző nyári gumi típust váltotta le, és kiegyensúlyozott tapadási teljesítményeivel hamar hírnevet szerzett magának.
A 2018-as ADAC nyári gumi teszten a Comfort Life 2 több prémium kategóriás nagy nevű gumiabroncsot utasított maga mögé, és a második helyen végzett.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Michelin Primacy 3 nagy teljesítményű prémium nyári gumi

2018.03.03

most a 2018-as nyári gumi teszten győzedelmeskedett. A neves franci gumigyártó ultra magas teljesítményű nyári gumija kiváló vezetési minőséget, csendes és komfortos utazhatóságot, és hosszú futásteljesítményt kínál. A Michelin szerint a Primacy 3-mal a gumiabroncs teljes élettartama alatt 70 liter benzin takarítható meg a versenytársak átlagához viszonyítva.

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Kövessen minket Google+ -on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Viszonteladói belépés