Ugrás az oldal tetejére
Részletes gumi és felni kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Keresés méret szerint

Dunlop Sport All season
nov. 20

DUNLOP Sport - Négy évszakos új mintázat

A Dunlop márka új, minden évszakra tervezett termékével pótolta portfóliójában az egyetlen hiányzó láncszemet.

A fejlesztés részletei

Az élesedő abroncspiaci versenyben eddig a nyári- és téli szegmensben volt jellemző a versenyzők létszámának exponenciális emelkedése, azonban az elmúlt évek enyhe európai időjárása megalapozta a gyártók négy évszakos szegmensre való fókuszát.
Fenti trend erősödése miatt a DUNLOP is úgy döntött, hogy a már létező nyári és téli mintázatait kiegészítendő, belép a négy évszakos szegmensbe.

Miért a 4évszakos?

Mert magas a potenciál a szegmensben.
A cég – nem reprezentatív- felmérése alapján minden ötödik autós négy évszakos abroncsokat használ autóján. Négy felhasználóból három érdeklődik a szegmens iránt, és minden ötödik autós hajlandó többet is áldozni arra, hogy négy évszakos abroncson gördüljön az utakon. Az új Dunlop Sport All Season típusú abroncsot azoknak ajánlják, akik prémium minőséget várnak megfizethető áron.
A mintázatot kifejezetten az enyhe téli időjárásra tervezték. Kivételes a kezelhetősége szárazon és a vizes féktávja is kiemelkedően jó a mezőnyben. Széles hőmérséklet tartományban biztosít optimális tapadást és a téli körülményekre hitelesített 3 hegycsúcs-hópihe (3PMSF) jelölést is tartalmazza.    

Műszaki adottságok


A 31 méretből álló kínálat 14 és 17-es coll méretek között szolgálja ki a vásárlókat, amely 73%-os lefedettséget jelent az európai piacon. Az egyedi koncepcióban készült bordázott mintázat kiemelkedő teljesítményt biztosít a hagyományos négy évszakos versenytársakhoz képest, mely az alábbi műszaki tulajdonságokkal rendelkezik.
A sport lock felépítés egyedi és kivételes száraz kezelhetőséget biztosít. Az erős, egymást átfedő övrétegek nagyobb stabilitást eredményeznek, ezzel segítik a sportos kanyarteljesítményt.
A nagy kapacitású hosszanti minták és radiális élek segítik a víz távozását, így az abroncs nagyobb felületen érintkezik az úttal.
A multifunkciós polimer keverék nagyobb rugalmasságot biztosít a guminak bármilyen hőmérséklet esetén.  
Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A Michelin az év téli gumi gyártója

2020.12.01

Miután a Michelint 2020 legjobb nyári gumi abroncs gyártójának választották nyáron, 2020 októberében megválasztották a legjobb téli gumi abroncs gyártójának is.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Bridgestone fejlesztés - ENLITEN technológia

2020.11.27

A Bridgestone mindig is elkötelezett volt a fejlett megoldások és fenntartható, környezetkímélő közlekedés mellett. Stratégiai partnerével a Volkswagennel közösen fejlesztette ki új, forradalmi megoldását, melyet a Turanza Eco nevű abroncs fejlesztésekor-gyártásakor alkalmaztak.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Az abroncsválasztás fontossága

2020.11.24

Sokszor kerül „terítékre” a gumis szezon során, hogy a végfelhasználó jó minőségű, prémium szegmensbe tartozó abroncsot vagy az olcsóbb, általában keleti márkát preferálja, esetleg használt gumit tegyen az autóra. Alábbi írásunkkal néhány apró gondolatot osztunk meg Veletek.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

A legnagyobb hazai téligumi-teszt

2020.11.16

Kilencedik alkalommal rendezte meg a Használtautó.hu csapata - együttműködésben a Nonstopgumi csapatával- a legnagyobb hazai téligumi-tesztet. Az eredmények ezúttal is megerősítették, hogy a jobb műszaki állapotban lévő - főleg- prémium kategóriás termékek teljesítenek a legjobban.
Cikkünkben a részletek....

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Vredestein Quatrac család - A nyerő négy évszakos

2020.11.13

A Vredestein új, négy évszakos termékei sikert sikerre halmoznak a teszteken

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Nexen N Blue HD Plus nyári gumi

2018.05.11

A Nexen Tire gumigyártó, az évek során vezető prémium gyártóvá vált szintén koreai Hankook gyártó után áll versenyben a második helyért a Kumho-val a koreai piacon. Név szerint csak 2000 óta ismerhetjük a céget, de a valóságban már 1942 óta foglalkoznak gumiipari termékek előállításával.
2005-ben volt az első nagy előre lépése a Nexennek, amikor is díjat is kaptak a szilícium-dioxid alapú nano-kompozit gumiabroncsok kifejlesztése miatt. Innentől rohamosan nőtt a kereslet a gyártó gumiabroncsai iránt, hiszen éveken belül megháromszorozta eladott abroncsainak számát.
Jelenleg a cég már közelít a felsőkategória minőségéhez, tekintve például, hogy a Nexen N Blue HD Plus nyári gumi az Automobile Club Europa nyári gumi tesztjén 2016-ban első helyet érte el.

Törzsvásárlói belépés