Ugrás az oldal tetejére
Részletes kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés autótípus szerint

Autógumi méretek segédlet

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Dunlop Sport All season
nov. 20

DUNLOP Sport - Négy évszakos új mintázat

A Dunlop márka új, minden évszakra tervezett termékével pótolta portfóliójában az egyetlen hiányzó láncszemet.

A fejlesztés részletei

Az élesedő abroncspiaci versenyben eddig a nyári- és téli szegmensben volt jellemző a versenyzők létszámának exponenciális emelkedése, azonban az elmúlt évek enyhe európai időjárása megalapozta a gyártók négy évszakos szegmensre való fókuszát.
Fenti trend erősödése miatt a DUNLOP is úgy döntött, hogy a már létező nyári és téli mintázatait kiegészítendő, belép a négy évszakos szegmensbe.

Miért a 4évszakos?

Mert magas a potenciál a szegmensben.
A cég – nem reprezentatív- felmérése alapján minden ötödik autós négy évszakos abroncsokat használ autóján. Négy felhasználóból három érdeklődik a szegmens iránt, és minden ötödik autós hajlandó többet is áldozni arra, hogy négy évszakos abroncson gördüljön az utakon. Az új Dunlop Sport All Season típusú abroncsot azoknak ajánlják, akik prémium minőséget várnak megfizethető áron.
A mintázatot kifejezetten az enyhe téli időjárásra tervezték. Kivételes a kezelhetősége szárazon és a vizes féktávja is kiemelkedően jó a mezőnyben. Széles hőmérséklet tartományban biztosít optimális tapadást és a téli körülményekre hitelesített 3 hegycsúcs-hópihe (3PMSF) jelölést is tartalmazza.    

Műszaki adottságok


A 31 méretből álló kínálat 14 és 17-es coll méretek között szolgálja ki a vásárlókat, amely 73%-os lefedettséget jelent az európai piacon. Az egyedi koncepcióban készült bordázott mintázat kiemelkedő teljesítményt biztosít a hagyományos négy évszakos versenytársakhoz képest, mely az alábbi műszaki tulajdonságokkal rendelkezik.
A sport lock felépítés egyedi és kivételes száraz kezelhetőséget biztosít. Az erős, egymást átfedő övrétegek nagyobb stabilitást eredményeznek, ezzel segítik a sportos kanyarteljesítményt.
A nagy kapacitású hosszanti minták és radiális élek segítik a víz távozását, így az abroncs nagyobb felületen érintkezik az úttal.
A multifunkciós polimer keverék nagyobb rugalmasságot biztosít a guminak bármilyen hőmérséklet esetén.  
Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Bridgestone Turanza 6 - A Bridgestone legújabb nyári gumija

2023.07.13

A minőség és a teljesítmény elengedhetetlenek az autógumiabroncsoknál, hiszen az autónk az abroncson keresztül érintkezik az úttal, és egy jól megválasztott, megfelelő minőségű és típusú gumiabronccsal sokat tehetünk a biztonságunkért. A Bridgestone, a világ egyik vezető abroncsgyártó vállalata, ennek tudatában fejlesztette legújabb nyári gumiját, a Bridgestone Turanza 6-ot.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Búvárkodástól a gumiiparig: Így kezdte a Pirelli a pályafutását

2023.07.10

A mai világban számos olyan multifunkcionális cég jött már létre, mely arra esküdött fel, hogy jobbnál jobb gumiabroncsok előállításával garantálni tudja az autóvezetők biztonságát az utakon.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6: Prémium nyári autógumi a teljesítmény és hatékonyság jegyében

2023.07.07

Mai blog cikkünkben a Goodyear legújabb autógumiját, a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6-ot mutatjuk be! Ez a kiváló minőségű nyári abroncs a HP-/UHP-szegmensben helyezkedik el, prémium opció a közép- és felsőkategóriás autók számára.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Miért éri meg megvásárolni a Michelin gumiabroncsait?

2023.07.05

Abroncsvásárlás során többféle szempontot is figyelembe kell vennünk ahhoz, hogy olyan gumit vásároljunk végül meg, melyben nem fogunk csalódni még használat során sem.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Laufenn autógumik: Minőség és megbízhatóság

2023.07.03

A megfelelő autógumik kiválasztása nem csak a vezetés biztonságának, hanem a jármű teljesítményének és üzemanyag-hatékonyságának is kulcsfontosságú eleme. Ha minőségi, megbízható és teljesítményorientált gumiabroncsokat keres, a Laufenn márkában garantáltan nem fog csalódni.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Az autógumik története

2023.07.01

Ebben a blog cikkünkben az autógumik történetét foglaljuk össze, és megvizsgáljuk, hogyan váltak azok a modern közlekedés alapvető biztonsági elemeivé.

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Törzsvásárlói belépés