Ugrás az oldal tetejére
Részletes kereső
Gumi keresők

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

Keresés méret szerint

Keresés autótípus szerint

Autógumi méretek segédlet

Keresés méret szerint

Keresés név szerint

Keresés autótípus szerint

autotire_goodyear_eagle
júl. 07

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6: Prémium nyári autógumi a teljesítmény és hatékonyság jegyében

Mai blog cikkünkben a Goodyear legújabb autógumiját, a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6-ot mutatjuk be! Ez a kiváló minőségű nyári abroncs a HP-/UHP-szegmensben helyezkedik el, prémium opció a közép- és felsőkategóriás autók számára.

Az Eagle F1 Asymmetric 6 a már díjnyertes elődje, az Eagle F1 Asymmetric 5 alapján lett kifejlesztve, így garantálva a lehető legjobb minőséget és teljesítményt. Nézzük pár tulajdonságát!


Az Eagle F1 Asymmetric 6 abroncs legfontosabb jellemzői és előnyei:


  1. Wet Braking Pro Technology: Az autósok számára kiemelt fontosságú a biztonság, főleg esős időjárási körülmények között. Ezért a Goodyear tervezői kifejlesztették a Wet Braking Pro Technology-t, amely garantálja a jobb fékezési teljesítményt nedves és száraz útfelületeken is. Emellett a technológia könnyebb kezelhetőséget is biztosít nedves útviszonyok között, ami tovább fokozza a vezetési biztonságot.


  1. Érintkezési felület igazodása: A vezetési stílus és az útfelület jellemzőinek alkalmazkodása az abroncs érintkezési felületéhez, nagyban befolyásolja a teljesítményt. Az Eagle F1 Asymmetric 6 egyedülálló tulajdonsága, hogy száraz útfelületen is kiváló tapadást és kezelhetőséget biztosít, amely megfelel az autósok magas elvárásainak.


  1. Dry Contact Plus Technology: A nedves útfelületen való jobb kezelhetőség érdekében a Goodyear az új keverékbe gyantát is öntött. Ennek eredményeként az abroncs nagyobb felületen érintkezik az úttal, amely jelentősen javítja a tapadást és a vezetési élményt nedves utakon is.


  1. Elektromos járművek specifikus követelményei: Az elektromos járművek egyedi igényeihez való alkalmazkodás szempontjából a Goodyear különös figyelmet fordított az Eagle F1 Asymmetric 6 fejlesztésére. Az alacsonyabb gördülési ellenállás révén az abroncs még hatékonyabbá teszi az elektromos járművek üzemeltetését, hozzájárulva ezzel az autók nagyobb hatótávolságához.


  1. Könnyű és aerodinamikus kialakítás: Az Eagle F1 Asymmetric 6 újításai közé tartozik az abroncs kisebb össztömege és az aerodinamikus oldalfal-kialakítás. Ez a kombináció elősegíti az ütések elnyelését és a légáramlás hatékonyabb irányítását az abroncs körül, valamint az oldalfalnál. Ennek eredményeként javul az autógumi teljesítménye és csökken a gördülési ellenállás.


Összességében a Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 autógumi a legjobb választás a prémium kategóriás autók tulajdonosai számára, akik a minőséget, a biztonságot és a teljesítményt keresik. Az abroncs kifejezetten az elektromos járművek követelményeinek megfelelően lett tervezve, és számos innovatív technológiával van ellátva, amelyek javítják a fékezési teljesítményt nedves és száraz útfelületeken, valamint növelik a kezelhetőséget és az üzemelés hatékonyságát.
Bízunk benne, hogy ez a cikk segített Önnek a választásban!


A Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 elérhető oldalunkon: Webshop


Amennyiben segítségre lenne szüksége a megfelelő gumiabroncs kiválasztásához ne habozzon felkeresni minket: Kapcsolat


Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Bridgestone Turanza 6 - A Bridgestone legújabb nyári gumija

2023.07.13

A minőség és a teljesítmény elengedhetetlenek az autógumiabroncsoknál, hiszen az autónk az abroncson keresztül érintkezik az úttal, és egy jól megválasztott, megfelelő minőségű és típusú gumiabronccsal sokat tehetünk a biztonságunkért. A Bridgestone, a világ egyik vezető abroncsgyártó vállalata, ennek tudatában fejlesztette legújabb nyári gumiját, a Bridgestone Turanza 6-ot.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Búvárkodástól a gumiiparig: Így kezdte a Pirelli a pályafutását

2023.07.10

A mai világban számos olyan multifunkcionális cég jött már létre, mely arra esküdött fel, hogy jobbnál jobb gumiabroncsok előállításával garantálni tudja az autóvezetők biztonságát az utakon.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Miért éri meg megvásárolni a Michelin gumiabroncsait?

2023.07.05

Abroncsvásárlás során többféle szempontot is figyelembe kell vennünk ahhoz, hogy olyan gumit vásároljunk végül meg, melyben nem fogunk csalódni még használat során sem.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Laufenn autógumik: Minőség és megbízhatóság

2023.07.03

A megfelelő autógumik kiválasztása nem csak a vezetés biztonságának, hanem a jármű teljesítményének és üzemanyag-hatékonyságának is kulcsfontosságú eleme. Ha minőségi, megbízható és teljesítményorientált gumiabroncsokat keres, a Laufenn márkában garantáltan nem fog csalódni.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Az autógumik története

2023.07.01

Ebben a blog cikkünkben az autógumik történetét foglaljuk össze, és megvizsgáljuk, hogyan váltak azok a modern közlekedés alapvető biztonsági elemeivé.

Biztonságos vezetéshez biztonságos gumi jár!

Hogyan befolyásolja a gumiabroncsok minősége az autó teljesítményét?

2023.06.29

Az autó teljesítménye és biztonsága szempontjából az egyik legfontosabb tényező a megfelelő gumiabroncs kiválasztása és annak megfelelő karbantartása. Az autógumi minősége komoly hatással van az autó tapadására, irányíthatóságára, féktávjára és üzemanyag-hatékonyságára. Nézzük ezeket részletesebben!

Iratkozzon fel youtube csatornánkra.
Kövessen minket Facebook-on!
Tekintse meg videóinkat a szerelésről.
Törzsvásárlói belépés